Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Ã…strup/Hammelevs U16-hold skal op mod FC Midtjyllands Liga-hold

Ã…strup/Hammelev Fodbolds U16-Mesterrækkehold skal møde ingen ringere end FC Midtjyllands Liga-hold i kvartfinalen i JBU’s pokalturnering i denne uge.

Af Henrik Dolmer

Ved redaktionens slutning var kamp-datoen ikke helt på plads, men det bliver enten tirsdag eller onsdag kl. 19.00 på Hammelev Stadion. Hjemmeholdet har slået A-holdene Nørager BK, Fuglebakken og Lyseng ud af turneringen for at nå frem til denne kamp, og man nok godt forvente, at modstanden bliver af en helt anden kaliber, idet Superliga-klubben FC Midtjylland kommer til Norddjurs Kommune med sit U16 Liga-hold, der spiller i landets bedste række for hele årgangen.
– Det bliver naturligvis en stor mundfuld, men vi glæder os helt vildt og lægger os bestemt ikke ned pÃ¥ forhÃ¥nd. Vi har et godt hold, og vi skal nok gi’ dem noget at spekulere over, siger Peter Bo Nielsen, der er en del af klubbens U16-trænerteam. De tre øvrige er Stig Toftgaard, Jesper Borup og Nikolaj Sørensen. Holdet klarer sig da ogsÃ¥ rigtig godt i Mesterrækken, hvor man p. t. er i top 3.
FC Midtjylland er kendt for at satse stort på sit ungdomsarbejde, og har i den forbindelse etableret et regulært fodbold-akademi for ungdomsspillere. I den forbindelse er klubben kommet i mediernes og den danske fodboldverdens søgelys, fordi klubben har hentet mange helt unge afrikanske talenter til Danmark. Så måske vil man i denne uge kunne opleve afrikanske spillere på Hammelev Stadion. Det er vist ikke så tit det sker...!

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam