Tak til
 


  
30/08 2005

Danmarkspremiere på Pusher III

Grenaa Kino er blandt de biografer i landet, der har Danmarkspremiere på den tredje Pusher-film. I »Pusher III« vender Milo tilbage - farligere end nogensinde før!! Premiere-datoen er fredag den 2. september.
Den midaldrende narkohandler Milo (Zlatko Buric) er i fuld gang med forberedelserne til sin datters 25 års fødselsdag, da han pludselig ser sin position som en af Københavns førende gangstere truet af både den albanske mafia og en ung ambitiøs araber, der hidtil har løbet ærinder for ham.
I et hæsblæsende døgn følger vi Milo, der forsøger at genvinde sin position.Han skal holde kæmpefest for sin datter (Marinela Dekic), der er ualmindeligt krævende. Han finder samtidig ud af, at hendes kæreste (Levino Jensen) er på vej ind i samme branche som ham selv, og ønsker at starte et samarbejde, hvilket Milo bestemt ikke bryder sig om.
Hans stik-i-rend-dreng Lille Mohammed (Ilyas Agac) er sporløst forsvundet sammen med ecstasypiller for 120.000 kr. Han må nu sætte hele den arabiske underverden i bevægelse for at finde ham, for pillerne tilhører hans albanske bagmand Marko (Kujtim Loki), som er en mand, som man betaler med det samme!!
Milo er alene om at rede trådene ud, da alle hans håndlangere pludselig er blevet syge af hans seneste eksperimenter i køkkenet.
Samtidig må han løbende gå til så mange møder i Anonyme Narkomaner han kan, for at klare det stigende pres uden at falde tilbage i sit heroinmisbrug.
Efterhånden som tingene eskalerer, går det op for Milo, at der er flere, der har fundet ud af, at han har mistet overblikket og forsøgt at udnytte situationen. Det er med andre ord på tide, at han viser, at han stadig er på toppen...!
Zlatko Buric er født i Jugoslavien i 1953. Som 16-årig startede han på en 3-årig skuespiluddannelse på »Dramski Studio«. Det var i årene 1968-1972. Zlatko Buric kom til Danmark i 1982 og filmdebuterede i den første Pusher-film fra 1996. Rollen indbragte ham en Bodil for bedste mandlige birolle. Zlatko Buric har siden optrådt på blandt andet Betty Nansen Teatret, hvor han har spillet rollen som Ismail i »Paradis« i 2000.
Zlatko Buric har også medvirket i »Nattens Engel« fra 1998, »Anja efter Viktor« (2003) og »Pusher II« (2004). Zlatko Buric har desuden medvirket i tv-serien, »Taxa«.
Rollen som Milo i »Pusher III« er Zlatkos første hovedrolle på det store lærred.
Sideløbende optræder han med sin performance- og musikgruppe, TIG - en forestilling med populær musik og elementer fra både teater og performance.
Bag kameraet finder man igen instruktøren Nicolas Winding Refn. Han har lavet »Pusher III« med mange af sine faste medarbejdere, blandt andre businesspartneren og producenten Henrik Danstrup, fotografen Morten Søborg, klipperen Anne Østerud og musikeren Peter Peter.
Efter at have boet i New York til han var 18, vendte Nicolas Winding Refn tilbage til Danmark og begyndte at instruere kortfilm og reklamer. Han skrev og instruerede sin første spillefilm »Pusher« som 25-årig.
Filmen blev en kæmpe publikumssucces både i Danmark og i udlandet. »Pusher« efterfulgtes af den anmelderroste »Bleeder«, som havde verdenspremiere på Venedig Film Festival i 1999.
I 1999 startede han selskabet NWR Group med producent Henrik Danstrup, som har produceret alle hans film siden da. I 2003 instruerede han »FEAR X« sin første engelsksprogede spillefilm, skrevet i samarbejde med den amerikanske forfatter Hubert Selby Jr., som fik verdenspremiere på Sundance Film Festival 2003.

Kilde: grenå bladet

charlotte


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam