Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Stor travlhed hos FOF Djursland

grenaa bladet: Dette er årets mest travle tid som skoleleder. FOF husstandsomdelte sit program til samtlige borgere i 28.000 husstande på Djursland.

Dette har været en overvældende succes. Tilmeldingerne er strømmet ind og masser af hold - faktisk ca. 150 - er startet op i forrige, sidste, denne og næste uge. Nogle hold er så populære, at de må doubleres, og andre igen skal »samles«, for måske er der ikke nok tilmeldt på et hold, og så må man forsøge at hjælpe deltageren over på et andet tilbud, der også kan passe den enkeltes behov og ønsker.

FOF i Ebeltoft
Borgerne i Ebeltoft tilbydes ENGELSK på 3 niveauer, og et hold med TURIST-TYSK starter op i denne uge. YOGA er fortsat det store hit og på alle holdene mandag, tirsdag og onsdag er der plads til flere. Et hold med STOTT PILATES torsdag blev så stor succes, at det måtte doubleres. Sidst i oktober kan man lære sig KUNSTEN AT KOMMUNIKERE og et weekendkursus med POSITIV STRESS STYRING er mere end oplagt for den travle skoleleder. Begge kurser har plads til et par stykker mere. Er man til det kreative med BLOMSTERBINDERI vil dekoratør Jette Poulsen vise dig hvordan. Første kursus er med efterårsinspiration, men vi nærmer os også snart julemåneden - også her er der enkelte ledige pladser. HVERDAGSMAD på en festlig måde har kun 5 tilmeldte og skal have yderligere 5 tilmeldinger, inden det kan starte op. FOF’s PC-KURSER med Lene Berger har været en stor succes. Kurserne er opdelt, således at man kan starte med PC fra bunden og herefter bygge forløbet op med netop det man har behov for. På opfordring tilbydes igen et stenhuggerkursus i weekenden 16. 17. oktober.
I samarbejde med og på Glasmuseet tilbydes 28. september foredraget INDRET MED NEO FENG SHUI. Pladsbestilling her er nødvendig. Yderligere information og tilmelding foregår til FOF på telefon 86 32 55 88.

FOF i Grenaa
I Grenaa Kommune er der også gang i sprogene. ENGELSK, SPANSK og FRANSK er lige startet op, men man kan stadig nå at være med. FOF har fået en henvendelse om undervisning i RUSSISK og i og med at FOF i foråret 2005 tilbyder en KUNST- OG KULTURREJSE TIL SKT. PETERSBORG, ja så har vi naturligvis skaffet en underviser og starter russisk-undervisning op efter efterårsferien. Er du interesseret så kontakt os venligst. Ligeledes har vi fået flere henvendelser på STOTT PILATES i Grenaa, også her starter undervisningen op i efteråret. FOF har også masser af andre bevægelsestilbud, her er virkelig noget for enhver smag og der er plads til flere på: KROPPEN I CENTRUM, YOGA OG AFSPÆNDING, MEDITATION, ORIENTALSK MAVEDANS, SALSA, TAI CHI OG QI GONG.
På de kreative kurser kan du lære MALERI OG INSPIRATION, TEGNING og MODELLERING I LER efter levende model. Vil du udvikle din INTUITION OG HANDLEKRAFT vil Susanne Møberg give dit redskaber hertil på et enkelt lørdagskursus. Der er også enkelte pladser på GUITAR-undervisningen.
På foredragssiden er der 2 spændende tilbud. Kostkonsulent Rie Møller vil torsdag den 21. oktober fortælle om SÆT GANG I DIN FEDTFORBRÆNDING. Dette foregår i Kulturhuset Pavillonen. Samme sted kan du opleve vores næste historiske foredrag med dramaturg Lisbeth Weitemeyer, foredraget CAROLINE MATHILDE - fra Dronning til hore - kan opleves 27. oktober.

FOF i Midtdjurs
Borgerne i Midtdjurs kan glæde sig over et par nye og spændende tilbud, fx TEGNEKURSUS i Glassalen i Kolind ved Kirsten Marten Jensen, og i den sidste weekend i oktober tilbydes et kursus med TAI CHI.

FOF i Nørre Djurs
I Nørre Djurs tilbydes masser af yogaundervisning samt et kreativt kursus i NATURENS BLYANT. Under DJURSLANDS HUSFLIDSFORENING er det lykkes os at få dukkemager Hanne Seleski til området. Hun underviser på weekendkursus i DUKKEFREMSTILLING. Det er ikke spor svært at lave dukker af træmasse og kurset er for både børn og voksne sammen.
I samarbejde med og på Gjerrild Kro tilbydes BOURGOGNE-AFTEN med Egon Jensen fra Vin i Skoven. Meld dig til nogle hyggelige timer, hvor vi med flere sanser fordyber os i området Bourgogne.

FOF i Rønde
I Rønde har FOF virkelig fået gang i rigtig mange kurser. ITALIENSK for begyndere starter onsdag 29. september og et kursus med YOGA har måttet doubleres og har fortsat plads til flere. Dette kursus starter tirsdag den 21. ORIENTALSK MAVEDANS blev hurtig fuldtegnet og er netop startet. STOTT PILATES og QI GONG er også nye tilbud. Her er der fortsat plads på weekendkurset med Qi GONG. FOF tilbyder også hensyntagende undervisning I BEVÆGELSE FOR DÅRLIG RYG, NAKKE OG SKULDER, her er endnu plads til flere.
På foredragssiden er der spændende ting i oktober. Oplev Susanne Møberg fortælle om KÆRLIGHED OG SELVVÆRD 6. oktober på Hotellet. Samme sted kan du 25. oktober deltage i debatten omkring emnet MØD DIT BARN MED HJERTET.
FOF håber at kunne friste Djurslands borgere med disse gode tilbud i september og oktober måned. Det, at FOF har samlet sin administration, har vist sig at være en kæmpe fordel. Borgerne bliver fristet af tilbudene i FOF’s store fællesprogram for alle 5 kommuner, og de tilmelder sig kurser på tværs at kommunegrænserne. Dette betyder, at vi får fyldt bedre op på holdene og samtidig dermed, at vi udnytter det efterhånden meget lille offentlige tilskud langt bedre. FOF kan kun opfordre kommunerne til at gøre ligeså, og forbereder meget snart et større borger-debatmøde omkring hvilken betydning kommunesammenlægningerne får for borgerne her på Djursland.

Med venlig hilsen
Karl Aage Nielsen
formand for
FOF-Djursland
Lene Fribo
skoleleder for
FOF-Djursland

Kilde: grenaa bladet

//


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam