Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Elisa og Kristina Fast er med i opløbet om at blive Årets Fun Fearless Female

De to tidligere Grenaa-piger, Elisa og Kristina Fast, er med i opløbet om at blive »Årets Fun Fearless Female«. En konkurrence, der er udskrevet af magasinet Cosmopolitan og tøjmærket ONLY. Det drejer sig kort og godt om at blive Danmarks sejeste kvinder under 35 år!


De to tidligere Grenaa-piger, Elisa og Kristina Fast, er med i opløbet om at blive »Årets Fun Fearless Female«. En konkurrence, der er udskrevet af magasinet Cosmopolitan og tøjmærket ONLY. Det drejer sig kort og godt om at blive kåret til Danmarks sejeste kvinder under 35 år!
Af Henrik Dolmer

Elisa og Kristina Fast er søstre, hhv. 28 og 26 år og er født og opvokset i Grenaa, hvor forældrene Lillian og Ole Fast stadig bor. Det gør de to søstre imidlertid ikke længere. De bor nu i København, hvor de sammen har opstartet firmaet Naturligvis A/S, der tilbereder take-away gourmet-mad. Ideologien bag deres forretning er at gøre hverdagen sundere, lettere og sjovere for deres kunder i København. Alle retter på menukortet er således lige til at opvarme og derpå servere. Dermed kan man som forbruger let og hurtigt få et måltid mad, der både er sundt og velsmagende. Både Elisa og Kristina er uddannet på Michelin-restauranter som Molskroen i Femmøller og Erwin Lauterbachs Saison, hvilket man tydeligt fornemmer på det høje kvalitetsniveau, skriver Cosmopolitan i deres omtale af de to tidligere Grenaa-piger.
Det er magsinets egne læsere, der har nomineret de piger, som har imponeret dem ude i den virkelige verden.
– Og der er kommet rigtig mange stærke, spændende, modige og kloge kandidater, fortæller Cosmopolitan’s chefredaktør Julia Lahme, og hun fortsætter:
– Cosmopolitan har en lang tradition for at hædre nogle kvinder, der er noget særligt, spreder energi og inspirerer andre ved at gøre en forskel. Derfor har vi i samarbejde med ONLY udskrevet den internationale hyldest-pris »Fun Fearless Female«, der fejrer de mange særlige kvinder, vi alle indimellem møder pÃ¥ vores vej. Med Fun Fearless Female Awards hylder vi yngre kvinder, som har kæmpet for at fÃ¥ opfyldt deres ambitioner, og som har turdet at gÃ¥ deres egne veje. De er kvinder med hjerne og hjerte, og de fleste er endda i høje hæle, udtaler Julia Lahme.
– De kvinder, vi og vores læsere har nomineret, har inspireret os og andre til at turde og ville lidt mere. De er ikke kendisser fra et realityshow, men hverdagens kvindelige helte, som har gjort sig umage med at gøre en forskel for sig selv og andre. Jeg er meget stolt over hver af de nominerede, slutter Julia Lahme.
Der er seje kvinder nomineret i 9 forskellige kategorier, hvor man finder Elisa og Kristina i Curie-kategorien. Hovedpræmien i Fun Fearless Female 2007 er på 25.000 kroner. Frem til den 1. oktober har magasinets læsere kunnet stemme på deres favorit-kandidat via sms, men der er også nedsat en dommer-komité, der sammen med Cosmopolitan skal finde frem til, hvem der skal have 2007-prisen. Den består naturligvis også af en lille flok seje kvinder, nemlig Suzanne Bjerrehuus, sangerinden og radioværten Karen, direktør for Danish Fashion Institute Eva Kruse og guldsmedene Jo Riis- Hansen og Line Halberg. Vinderne kåres ved et stort award-show på Statens Museum for Kunst den 18. oktober.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam