Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Tidligere GIF-spiller udlejet til skotsk klub

Den tidligere førsteholdsspiller i Grenaa IF, Mike Tullberg, skifter nu fra italiensk fodbold til skotsk fodbold.

Efter at have været til prøvetræning to gange i den skotske klub Hearts er Mike Tullberg blevet lejet ud i et år fra den italienske klub Reggina, hvor han stadig har tre år tilbage af sin kontrakt.
Hearts hører hjemme i Edinburgh, og til klubbens hjemmeside giver Mike Tullberg udtryk for, at hans spillestil passer glimrende til skotsk fodbold, hvor fysikken vægtes højt.
РJeg er sikker p̴, at skotsk fodbold lige er noget for mig, og der er en fantastisk entusiasme herovre, siger Mike Tullberg til Hearts' hjemmeside.

GIF-spiller fra 2003 til 2005
Den nu 22-årige Mike Tullberg spillede for Farum og AB, inden han i 2003 flyttede til Grenaa for at blive elev på Hessel Gods Fodboldkostskole. Samtidig fik han en uddannelse på Grenaa Handelsskole. Han spillede på Grenaa IF's Danmarksseriehold i tre sæsoner - i 2003, 2004 og 2005, hvor han lavde mange mål, inden han i december 2005 skrev kontrakt med AGF.
Efter et drømmemål for AGF mod Brøndby i august 2007 blev Mike Tullberg solgt til den italienske serie A-klub Reggina for godt syv millioner kr. Efter et turbulent år i Italien, hvor han kun spillede få turneringskampe for sin klub, og hvor han oplevede megen modgang, håber han at få succes i den bedste række i Skotland, hvor turneringen indledtes i weekenden.
m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam