Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Trustrup-gymnaster slutter sæsonen af med en sommerrejse til Polen og Berlin

Efter et begivenhedsrigt halvår er Trustrup Springerne klar til den årlige udlandstur, hvor der er opvisninger i Barlinek i Polen og i Berlin.


Trustrup Springerne er her stillet op ved Toubrohallen med de nye dragter - flankeret af de nye sponsorer. Efter et begivenhedsrigt halvår er truppen klar til den årlige udlandstur, hvor der er opvisninger i Barlinek i Polen og i Berlin.
For nylig fyldte Trustrup Springerne Toubrohallen med den årlige forårsopvisning for gymnastik- og springer-afdelingerne i TÅIF (Trustrup-Ålsrode Idrætsforening).
Her mødtes forældre, bedsteforældre og familie for at se gymnasterne køre hele programmet igennem, som er trænet over hele vinteren 2 gange om ugen.
Springerne trækker efterhånden gymnaster fra hele Østdjursland, så ved Rønde by Night d. 2/5 i kunne de mange tilskuere se flere af deres bysbørn i truppen, da Trustrup Springerne gav opvisning. Kun 2 dage efter, den 4/5, blev den traditionelle tur til det kæmpestore kræmmermarked på Tangkrogen i Århus også en succes, hvor tilskuerne som sædvanligt hyldede Springerne i en pause fra boderne og tivoliet.
Endelig kunne Springerne slutte forsommer-programmet af med opvisningen ved Grenaa Open by Night den 4/6, der som altid var særdeles velbesøgt. I den fyldte gågade ved Grisetorvet kunne man opleve Springerne på tætteste hold. Her kunne man også takke de nye sponsorer til de mange nye dragter til Springerne: Sportigan Grenaa, Østjyllands Bank, Grenaa, Freys Planteskole, Trustrup, og Punkt 1 i Ryomgård. Så kan hele truppen, der efterhånden udgør 40 gymnaster, være ens klædt på sommerrejsen. Gymnasterne er her stillet op ved Toubrohallen med de nye dragter flankeret af de nye sponsorer.
Forældreudvalget arbejder nu med at sammensætte træner-teamet til næste år, hvor de fleste trænere i år har været nuværende eller tidligere Springere, suppleret med eksterne gæstetrænere. Samtidig deltager et hold forældre i spring-modtage kursus, for at kunne assistere de yngre gymnaster ved springene, når den nye sæson starter i august.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam