Djurslandsportalen.dk

Tak til

05/05 2023

Ã…strup/Hammelev klar til finalen mod AaB i JBU’s pokalturnering

Ã…strup/Hammelev Fodbolds U16-Mesterrækkehold har formÃ¥et at spille sig frem til finalen i JBU’s pokalturnering. Her skal holdet den 11. juni møde AaB’s U16 Liga-hold pÃ¥ neutral bane.

Det lykkedes onsdag aften i sidste uge for Ã…strup/Hammelevs U16-drenge at spille sig i finalen i JBU’s pokal-turnering for Ã¥rgangen. I finalen venter Liga-holdet fra AaB.
Af Henrik Dolmer

Finale-pladsen blev sikret onsdag aften i sidste uge pÃ¥ Hammelev Stadion, hvor Esbjerg FB blev slÃ¥et med 3-0 pÃ¥ mÃ¥l Khalil Faizi (2) og Tor ToftgÃ¥rd (1). I kvartfinalen havde holdet pÃ¥ samme bane elimineret FC Midtjyllands Liga-mandskab med 3-2. Det var egentlig ogsÃ¥ Esbjerg FB’s Liga-hold, man skulle have mødt onsdag aften i sidste uge, men en turnerings-kamp i U16-Ligaen kom i vejen for det, hvorfor Esbjerg i stedet sendte deres 2. hold, der ligesom Ã…strup/Hammelev spiller i Mesterrækken. Det blev dog ret hurtigt afgjort, hvem af de to hold, der var det stærkeste mandskab, for blot 25 minutter inde i 1. halvleg var kampen mere eller mindre afgjort med stillingen 3-0 til Ã…strup/Hammelev. Resten af kampen blev sat pÃ¥ cruise control for hjemmeholdet. Blandt andet blev der sendt spillere pÃ¥ banen, som normalt ikke fÃ¥r sÃ¥ meget spilletid pÃ¥ 1. holdet.
Åstrup/Hammelev-træneren Peter Bo Nielsen:
– De her pokal-kampe har virkelig været flødeskum pÃ¥ lagkagen for os. Spillemæssigt har det været en fornøjelse at fÃ¥ lov til at mÃ¥le sig med nogle af de bedste hold i Jylland. Hold, der satser pÃ¥ teknisk fodbold i et højt tempo. FC Midtjylland stillede sÃ¥ledes med 6 Liga-spillere, og de spiller altsÃ¥ i den bedste række overhovedet for Ã¥rgangen her i Jylland. Nu skal vi sÃ¥ møde AaB i finalen, og det glæder vi os naturligvis helt vildt til. De er bundhold i Liga-rækken, og ser nok kampen mod os som en kærkommen og oplagt mulighed for succes. Men lad os nu se om ikke vi har et par esser tilbage i ærmet, siger Peter Bo Nielsen.
Finale-kampen skal spille nogenlunde midtvejs mellem Aalborg og Grenaa, så et bud kunne være Randers Stadion.

Kilde: Grenaa Bladet