Djurslandsportalen.dk

Tak til

05/05 2023

Den lokale cykelklub har været til Jysk/fynsk mesterskab i Randers

Randers Cykleklub af 1910 havde fundet en djævelsk rute til det jysk/fynske mesterskab, der blev afviklet for nylig.

Grenaa Cykle Club havde flere ryttere i aktion i forbindelse med afviklingen af det Jysk/fynske mesterskab ved Randers.
En meget teknisk og kuperet rute med et par bakker, som virkelig trak tænder ud.
Desuden skulle en frisk vind blande sig, så udskilningen var stor i alle klasser. Kun ryttere med hår på både ryggen og brystet sad tilbage til slut!!
Det fortæller formanden for Grenaa Cykle Club, Hans Jørgen Pedersen. Klubben havde flere ryttere med, hvoraf de fleste klarede sig rigtig flot. I U13 kom Anna Madsen hjem med et stærkt reduceret felt, der kom i mål nogle minuter efter et udbrud. Anna spurtede sig til en flot 2. plads hos pigerne.
I H60 så det i starten rigtigt lovende ud for Peter Hilmer. Han var tidligt ude i et tremands-udbrud. Desværre blev de hentet af feltet, hvoraf mange var kommet lidt for sent til start, så løbet endte i en spurt i en mindre fører-gruppe, hvor Peter Hilmer blev nr. 4. I U15 startede Sune Bjerring forsigtigt, men fik kørt sig op og kom i præmierækken. Thomas Jensen kom ind i gruppen lige efter præmierækken. Begge rytter er første års U15-ryttere, så godt kørt mod de et år ældre ryttere i denne række.
I veteran H40 med 50 startende var der tre GCC-ryttere til start. Der blev kørt med 39 km/t. i gennemsnit for de 110 km., og her kom Claus Hansen med helt frem i feltet og blev nr. 6. Han er p. t. klubbens stærkeste rytter, og med lidt held var han sluttet helt i top. Roy Andersen kørte i mål lige uden for præmierækken.
Grenaa Cykle Club/Motion havde i øvrigt 30 ryttere til start i Viborg samme dag i forbindelse med Viborg Classic - et motionsløb med forskellige distancer fra 30 km til 180 km. GCC stillede med det største antal tilmeldte rytter og vandt dermed vandrepokalen, der blev overrakt til Marianne Jensen. Løbet blev kørt omkring Viborg og ude omkring Dollerup Bakker.
– Alle vore ryttere var enige om, at det var den flotteste tur, vi endnu havde deltaget i, fortæller formanden.

Kilde: Grenaa Bladet