Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

DM i efterskole-volley til Fjellerup

Djurslands Efterskoles drengehold er Danmarks bedste efterskolehold i volleyball. Det står klart efter DM-stævnet på Blåkilde Ungdomsskole ved Tarm, hvor Fjellerup-drengene vandt alle kampe uden sættab.


I finalen blev Gørlev Idrætsefterskole fra Sjælland besejret med 25-19, 25-22. I semifinalen måtte Hellebjerg Idrætsefterskole også se sig slået i to sæt. Det er 4. år i træk, at Djurslands Efterskole erobrer en DM-titel i volleyball. Holdet fra Nord-djursland har netop også vundet det jyske mesterskab for klubhold og dermed kvalificeret sig til DM for klubhold i maj. Og i maj skal drengene deltage i verdensmesterskaberne i skolevolleyball på Sardinien i Italien.
Efterskolens pigehold gjorde det også godt og vandt en spændende bronze-kamp med 2-1 over Bernstorffsminde Efterskole, og fik således også fortjente medaljer med hjem. Holdet kom ellers bagud i kampen, da de tabte 1. sæt, men spillede sig glimrende tilbage og vandt klart de to næste sæt med 25-15 og 15-5. Pigerne havde forinden måtte se sig slået i semifinalen af de senere vindere fra Ikast Idrætsefterskole med 25-13, 25-17.
Næste års DM i volleyball for efterskoler foregår på Djurslands Efterskole d. 28.-29. april 2009.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam