Djurslandsportalen.dk

Tak til

05/05 2023

2 guld, 1 sølv og 1 bronze til GBK ved Ungdoms-DM i Vejen

Grenaa Badminton Klub fik 2 danske mestre samt 1 sølv- og 1 bronze-medalje ved ungdoms-DM i Vejen.

I bededagsferien var 4 spillere fra Grenaa Badmintonklub til Ungdoms-DM i Vejen. Mathias Moldt Baskjær deltog i U-13M, Jens Brink i U-15C, Jonas Lund Rasmussen i U-17A og endelig Andreas Thorsted i U-19A. Stævnet var for alle årgange fra U-11 til U-19, og der var omkring 800 deltagere fra hele landet. Havde det ikke været i bededagsferien ville der have været omkring 1200 deltagere. Der blev spillet i 5 haller i og omkring Vejen, men finalestævnet foregik i Vejen idrætscenter.
Mathias og hans faste makker Kristian Broberg fra Hammel tabte finalen i herredouble i 3 sæt, og fik således en sølvmedalje. Mathias spillede sig også i finalen i single og vandt efter flot spil i 2 sæt, og er dermed Dansk Herre Single Mester 2008 i U13 Mester-rækken.
Jens Brink deltog i finalen for U15 C-spillere og vandt i 2 tætte sæt. Jens fik point nok til at rykke op i B-rækken og selvfølgelig en guldmedalje og Dansk HS Mester 2008 i U15 C-rækken. Jonas Lund Rasmussen måtte desværre se sig slået i de indledende kampe. Endelig spillede Andreas Thorsted semifinale i herredouble, hvilket rakte til en bronzemedalje i HD i U19A-rækken.
Status: 4 drenge til stævne = 4 medaljer - 2 guld, 1 sølv og 1 bronze. Grenaa Badminton Klub er stolte af at kunne afslutte ungdomssæsonen med så flotte resultater. Udover disse resultater har flere ungdomsspillere i løbet af sæsonen rykket flere kategorier i deres rækker.

Kilde: Grenaa Bladet