Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

»Løb for livet« med Grenaa Bladet

I slutningen af 2007 kom jeg med i udvalget bag Grenaa Marathon. Udvalget består af folk fra Junior Chamber og Grenaa Motionsløbeklub. Deres idé med at tage mig med var vist, at jeg kunne komme med nye input, som jeg får til andre løb, jeg deltager i. Desuden er jeg naturligvis selv medlem af løbeklubben.


Af Søren Rønn Hansen

De første møder her i vinter har jeg siddet lidt på sidelinien, og lyttet til hvad der blev talt om. Noget af det første jeg tænkte var, at nogle af deltagerne vist ikke er de store motionister, men de brænder altså for sagen. Personerne bag løbet har de 4 første år af løbets levetid fået ret stor erfaring omkring løbet og alt hvad det indebærer af kontakter til sponsorer, politi, hjælpere, ruteopmåling, indkøb af mad og drikke og meget, meget andet.
På mødet i februar blev der talt om, hvordan man kunne motivere flere lokale til at deltage i Grenaa Marathon den 16 august 2008, da der i 2007 kun var en håndfuld lokale, der deltog på helmarathon. Det mundede så ud i en kontakt til Grenaa Bladets redaktør, Henrik Dolmer, om vi kunne oprette en »løbeklumme«. Henrik sagde, som ventet, straks ja.
Det er så meningen, at jeg, med hjælp fra andre (som endnu ikke ved det) skal være »omdrejningspunktet« for denne løbeklumme. Det bliver en klumme, der henover foråret og sommeren vil beskæftige sig med træningsmængde og det at løbe selve løbet. Enten det bliver 10 km. eller halv- eller helmarathon den 16. august. Jeg vil efter bedste evne forsøge at skildre glæden og friheden ved at være motionsløber - og sidst men ikke mindst formidle den store personlige tilfredsstillelse det er, at nå de mål, man har sat.
Det er meningen, at der kommer afstikkere med beretninger om andre løb, skader, kost og væske, det sociale ved løb, løbere som »samler« på marathonløb og meget andet.
Derudover håber jeg, at der kan blive plads til, at læserne kan bidrage med ting til løbeklummen. For eksempel spørgsmål, eller en beretning fra et løb, man har deltaget i. Disse spørgsmål og/eller input kan sendes på email til: ronnhansen@vip.cybercity.dk.
Som en start på klumme-skriveriet har jeg lovet at berette om Holstebro Bymarathon. Den beretning finder du andetsteds på denne side. God fornøjelse - og vel mødt ude på stierne og vejene.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam