Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Junior DM-kvalifikation i Grenaa Idrætscenter

Grenaa Idrætscenter dannede i den netop forgangne weekend rammen om 1. del af DM i spring/rytme gymnastik for juniorer (11-14-årige). Der var hele 5 lokale hold, der skulle i konkurrence, idet der blev stillet hold fra Grenaa Idrætsforening, Tirstrup-Balle Idrætsforening og Trustrup Springerne.


Det var Trustrup Springernes forældre, der stod for arrangementet, hvor både forældre, springere og trænere ydede en stor indsats for at få stævnet til at forløbe på bedste vis.
Der var på forhånd tilmeldt 1.020 gymnaster fra hele landet, og de skulle på hold dyste mod hinanden - hhv. på pige- drenge- og mix-hold. Konkurrencerne startede lørdag morgen og skulle efter planen slutte søndag kl. 15.30. Mange af gymnasterne skulle overnatte på Søndre Skole, hvor der også var arrangeret bespisning.
Trustrup Springerne består af 35 springgymnaster i alderen 9 -18 år, der laver gymnastik på konkurrenceplan. Springerne er en del af den lokale idrætsforening TÅIF.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam