Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

GIF Fodbold glæder sig over en bred spillertrup

»De nye unge spillere har vist deres berettigelse i truppen, som i nyere tid vel sjældent er set bredere«. Så optimistisk skriver assistenttræner for Grenaa IF's Danmarksseriehold i fodbold, Hans Jensen, på Grenaa IF Fodbolds hjemmeside i en kommentar efter træningskampen mod Aunings Jyllandsseriehold.


GIF Fodbolds førsteholdstrup er begunstiget af, at de nye, unge spillere har vist deres berettigelse i truppen, der således sjældent er set bredere, vurderer assistent-træner Hans Jensen (t. h.), der her ses sammen med cheftræner Brian Engelund. På lørdag venter der på Grenaa Stadion en alvorlig test mod Århus Fremads 1. divisionshold.
Kampen blev spillet på en af Grenaas gode træningsbaner, og den endte 1-1 efter 1-0 til GIF ved pausen. Baggrunden for Hans Jensens kommentar er, at der er kommet flere nye talentfulde spillere til GIF's trup efter vinterpausen - unge, som alle går på Hessel Gods Fodboldkostskole, hvorfra GIF tidligere har hentet markante forstærkninger. Blandt de nye spillere fra Hessel, som nu gør sig gældende i førsteholdstruppen, er målmand Martin Tetens, Nicolas Nørlinger, Lasse Sørensen og Lasse Hansen. Desuden er fra Stenvad Boldklub kommet Klaus Koch, som i kampen mod Auning gjorde det godt på den centrale midtbane. Samtidig har en tidligere GIF'er, Heine Olesen, gjort comeback efter ophold i Frederikshavn og 1. divisionsklubben B 93 i København. Den tidligere målmand er nu angriber og havde med lidt mere målnæse scoret i opgøret mod Auning.
GIF's mål i den kamp blev sat ind af Lars Krøyer efter indlæg fra venstre fløj, Daniel Galler. I det hele taget kom GIF fint over kanterne, hvor hurtigløberne Kristian Gatten Pedersen og Daniel Galler var iøjnefaldende. Aunings udligning i 2. halvleg faldt efter en dødbold, hvor returbolden blev sendt ind i det ene målhjørne.
»Alt i alt en god træningskamp, som vi kan være tilfredse med, og det var positivt, at vi producerede de muligheder, som burde have givet sejren. På den anden side viste Auning så godt spil, at holdet nok i år skal blande sig i toppen af Jyllandsserien«, skriver GIF-assistenttræner Hans Jensen.
I årets første træningskamp tabte GIF ude 0-2 til Skovbakkens Danmarksseriehold, der har fået den tidligere GIF-træner, Per Agerskov, som træner. GIF var godt med i den første time, hvorefter Skovbakken kom foran 1-0 midt i 2. halvleg. Ti minutter før tid blev det 2-0 på et straffespark. På GIF's hold var der debut til en række spillere, som alle efterlod et fornuftigt indtryk. På Skovbakkens hold sås en tidligere GIF-spiller, Mads Berg. Søndag 24. februar spillede GIF træningskamp hjemme mod Vivild fra Kvalifikationsrækken.

Mod Århus Fremad lørdag d. 1. marts

Lørdag 1. marts spiller GIF træningskamp hjemme mod Århus Fremads 1. divisionshold. De følgende træningskampe er: Lørdag 8. marts hjemme mod Århus Fremads Danmarksseriehold, lørdag 15. marts hjemme mod Skovbakkens Danmarksseriehold og lørdag 29. marts hjemme mod Randers Frejas Danmarksseriehold. Den første turneringskamp er lørdag 5. april ude mod Vejle Boldklub.
m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam