Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Guld til fodboldpiger fra GIF

U 12-fodboldpigerne fra Grenaa IF præsterede at vinde guldmedaljer, da de deltog i DGI's landsdelsmesterskaber i indendørs fodbold i Ebeltoft. Pigerne var suveræne i A-rækken og vandt alle tre kampe.


Træner Tommy Jespersen med sine dygtige fodboldpiger fra GIF, som blev landsdelsmestre i indefodbold inden for Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger. Bagest fra venstre er det Rikke Ditlevsen, Linette Andersen, Sofie Mølgaard Andersen og Julie Schjødt Laursen. Forrest fra venstre: Caroline Læssøe Nielsen, Agnes Brask Sørensen og Matilde Wiil Christiansen.
Den første kamp var mod GIF 2, som blev slået 8-1. Træner Tommy Jespersen fortæller om kampen: "Vi fik vores spil til at fungere fremragende, og bolden blev kørt rundt, som om vi aldrig havde lavet andet. Især Julie Schjødt Laursen var en dygtig playmaker, men alle spillerne var virkelig tændte i den kamp, og uanset hvem jeg satte ind, kørte spillet fantastisk".
Den næste kamp var mod Rougsø FF, som GIF senest spillede 2-2 mod, men i en svækket udgave. Tommy Jespersen fortæller om kampen:
"Vi havde set dem bruge deres bedste spillers kræfter i deres første kamp mod Havndal - en kamp, Rougsø vandt 2-1. Så vores taktik var at presse dem højt oppe på banen og skifte meget ud. Der gik ikke mange sekunder, før vi førte 1-0, og herefter kørte vi dem fuldstændig over. Atter fungerede vores spil perfekt, og især Caroline Læssøe Nielsen, Linette Andersen og Matilde Wiil Christiansen var fantastiske i denne kamp, som vi vandt 6-1".
Den sidste kamp var mod Havndal, hvor GIF atter fik spillet til at køre og vandt.
"Agnes Brask Sørensen havde et kanonskud, og Rikke Ditlevsen spillede sin bedste kamp ved dette stævne og lavede også et flot mål. Også stor ros til playmaker Sofie Mølgaard Andersen" ifølge træner Jespersens vurdering.
GIF-pigerne, der er op til 12 år, fortjente guldet efter en overbevisende indsats.
Pigerne har hermed kvalificeret sig til landsmesterskabet, som finder sted i Aarup på Fyn i weekenden 22.-24. februar. Her skal GIF møde Roskilde 2, Vestsjælland 2, Sønderjylland og Sydvestjylland 1.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam