Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Et livligt handelsliv i Grenaa Centrum søges bevaret

Grenaa Bladet:
Når økonomiudvalget i dag tirsdag skal behandle en indstilling til et tillæg til lokalplan nr. 50 om anvendelsen af ejendommenes anvendelse vedr. stueetager i dele af Lillegade og Storegade, så er der taget skyldig hensyn til forretningslivet i Centrum.


Det var oprindelig en henvendelse fra en bygmester om at indrette lejligheder i stueetagen i en forretningsejendom i Storegade, der startede hele sagen. Der blev givet afslag på ansøgningen, og der blev efterfølgende holdt et borgermøde i Kulturhuset Pavillonen i begyndelsen af året 2002. Sagen har således været længe undervejs i sagsbehandlingen, inden den er nået til økonomiudvalgets bord. Det er byrådet, der på sit næste møde endelig vedtager lokalplanen.
I forhold til det oprindelige forslag, har man imødekommet en anmodning fra el-firmaet A/S Søren Jensen, der ikke ønskede nogen klausul på ejendommen (som dog ikke betyder lukning af butikken), men denne del af Lillegade har boliger på sydsiden af gaden, så hvorfor skulle der ikke være mulighed for boliger også på gadens nordlige side. Denne indsigelse er imødekommet, så bestemmelsen om anvendelsen af stueetagen udgår af planen i den nordlige del af Lillegade på strækningen mellem Smedestræde og Schoubygade.
Teknisk udvalg indstiller, at forvaltningens forslag følges, og planen vedtages.

Kilde:

Grenaa Bladet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam