Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Straf for skatteforhøjelse?

Grenaa Bladet:
Meddelelser i morgenradioavisen torsdag den 16. oktober kan give bange anelser om Grenaa Kommune skal straffes for sin skatteforhøjelse.


Finansminister Thor Pedersen oplyste kort og klart, at når der var skattestop i Danmark, så var det noget han mente, og når kommunerne ikke kan holde skatterne i ro, vil det få konsekvenser.
Skatteforhøjelsen i Grenaa på 0,5% betyder en merindtægt i 2004 på 10 mio. kr. og de forventede konsekvenser kan blive at staten indeholder halvdelen eller 5 mio. kr., som byrådet så skal ud og finde dækning for. Det kan også betyde at kommunens forbehold vil medføre et helt nyt budget 2004, hvor der skal spares 10 mio. for at skatteprocenten kan holdes uændret på 21%.
Administrativt vil et nyt budget 2004 give en masse bøvl, idet den nye procent på 21,5 allerede er indberettet til de forskellige skattesystemer. Det kan betyde, at hele forskudsregistreringen for 2004 skal køres om. Og hvem skal betale for det? (Det er normalt en statsudgift). Forskudsopgørelserne udsendes normalt i slutningen af november måned.

Kilde:

Grenaa Bladet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam