Tak til
 






  
05/05 2023

Tanker om børn og asfalt

På redaktionen fik vi i dag et indlæg fra den konservative viceborgmester, Benny Hammer. Så nu er politikerne ved at finde sig til rette på vores nye nyhedsportal og har fundet ud af, at det stadig er lige nemt at sende en nyhed til os. Hammer giver igen på dén kritik af børnehavebesparelserne, som socialdemokraten Kaj Agerskov skrev om forleden dag.
Læs Benny Hammers indlæg hér!


”Under anden behandling af budget 2004 gjorde Socialdemokratiet og Nørre Djurs Listen brug af mange argumenter for at erklære, at børns kostvaner og sundhed ikke er de enkelte familiers eget ansvar, men derimod en samfundsopgave. Imidlertid undgik de, for mig at se, bevidst og behændigt at bruge megen energi på at forklare baggrunden for deres forslag om nedsættelse af timetallet i indskolingen. Noget, som de via deres stærke position i Børne- og kulturudvalget (4 af 5 medlemmer) havde været i stand til at indstille som en besparelse.

Måske var det et udtryk for, at de ikke mener, at børns trivsel går længere end til børnehaverne? For mig handler sundhed og trivsel dog også om de allerbedste vilkår i folkeskolen - en tid som ikke kan gøres om. Men, hvad ved jeg om det - jeg er gartner og har som sådan ingen erfaring eller baggrund indenfor undervisningssektoren, der således kan måle sig med den erfaring, som tre ud af de fire tidligere omtalte medlemmer af Børne- og kulturudvalget har på netop dette område.

Til deres (og børnenes) held var der på forhånd skabt flertal for at undgå en sådan nedsættelse af timetallet i indskolingen, dette uafhængig af deres oprindelige indstilling.

At Socialdemokratiet og Nørre Djurs Listen ville gøre det til et valg mellem asfalt og sundhed/trivsel i børnehaverne, kan tolkes som et udtryk for deres egen tankegang, idet jeg antager, at de går ind for, at der skal være asfaltbelægning på Hemmedstien, når den skal færdiggøres (anslået projektudgift 1,8 - 2,0 millioner).”

Indsendt til Nørre Djurs NetNyt
Med venlig hilsen fra
viceborgmester
Benny Hammer (C),
Hovedvejen 5
8500 Grenaa

Kilde: Rex

Bjarke


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam