Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Italienere også i Nørre Djurs

De sidste par dage har der været avisskriverier fra Sønderhald-området om nogle italienere, der på forskellige måder passer folk op og tilbyder dem at købe billige læderjakker.

På gebrokkent engelsk falbyder de altså ting, men fra politiets side oplyses det, at et par enkelte af dem højst har været i strid med loven på dén måde, at de ikke har haft næringsbrev. Ellers har der ikke været direkte problemer med de 6-7 italienere, men det er alligevel værd at understrege, at det er noget af en risikabel affære at købe en sådan jakke. Sælgere uden ret til at sælge er nemlig på ingen måde omfattet af forbrugerlovgivningen, så man har ingen garanti for noget som helst.
Der er i øvrigt dét ekstra kuriosum, at omtalte italienere ganske vist mest har floreret i Sønderhald, men til gengæld viser det sig, at de har opereret i de seneste par måneder fra en campingplads i Nørre Djurs.
Skrevet af Rex

Kilde:

rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam