Tak til
 






  
05/05 2023

Nu skal tyverierne have en ende

Nørre Djurs har på det seneste været plaget af ret mange tyverier, og specielt Bønnerup-området har været hårdt ramt. Hidtil er det ikke lykkedes for landbetjent Bent Bundgaard Jensen at pågribe gerningsmændene, som mere og mere tyder på er lokale.


De gentagne tyverier både fra forretninger, institutioner og private hjem har efterhånden skabt en vis dårlig stemning i lokalsamfundet. Det er aldrig rart, når ingen véd, om tyvene måske er naboen, så det er dét, der nu får betjenten til at appellere til alle om at henvende sig hos ham, hvis nogen véd det mindste om, hvem indbrudstyvene er. Vigtigt er det i dén forbindelse at vide, at man sagtens han henvende sig hos Bent Bundgaard Jensen anonymt.
Landbetjenten har en stærk formodning om, at de omtalte tyve er de samme som dem, der i nat ved midnatstid mislykkedes med at bryde ind i SFO-bygningen ved Glesborg Skole. Senere på natten i Bønnerup havde de samme (der var nemlig spor) imidlertid noget mere ”held” med sig. Hér slap de nemlig af sted med en PC, adskillige trådløse telefoner og en hel del mønter, så Bent Bundgaard Jensen beder folk om at holde øje med personer, der betaler med 2-kroner.
Med disse seneste begivenheder er målet vist ved at være fuldt, så nu skulle gerningsmændene gerne snart findes. Landbetjent Bent Bundgaard Jensen får du kontakt med på tlf. 87 79 20 35 eller på adressen Hyacintvej 1 i Glesborg.
Skrevet af Rex

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam