Tak til
 






  
05/05 2023

Fortæl os om lægebilen!

I dag er vi blevet spurgt, om vi vil rydde forsiden for at bringe nedenstående opfordring fra Støtteforeningen for Grenå Sygehus, og det gør vi naturligvis gerne. De har før været i pressen med opfordring til at sende ”sygehusoplevelser” til gruppen, men lige aktuelt er det erfaringer med den nye lægebil-ordning, der er akut brug for.
Læs opfordringen hér!


”Hvordan fungerer lægebilordningen?
Som bekendt er støtteforeningen til bevarelse af Grenaa Sygehus i fuld gang med at lave en undersøgelse af, hvordan patientbehandlingen fungerer i Århus amt.
Der er allerede indløbet en del beretninger, og dem siger vi tak for.

Men vi mangler i meget høj grad beretninger om lægebilen og dens indsats.
Har du haft en oplevelse med lægebilen, enten hvor den er kommet efter planen, eller den ikke er nået frem, hører vi meget gerne fra dig.
Det er vigtigt, at vi får et sandfærdigt billede af, hvordan det nye akutberedskab fungerer på Djursland. Vi hører meget gerne fra både patienter, pårørende og evt. vidner til ulykkestilfælde.

Ring til Preben Mortensen på telefon 86 32 53 42 eller Jørn Madsen på telefon 86 32 16 78.
Din beretning kan indtales pr telefon, sendes som brev eller på e-mail på adresserne pm.consult@get2net.dk eller på jlambertm@stofanet.dk, eller vi kan aflægge dig et personligt besøg.

Vi garanterer dig for, at du i vores videre arbejde vil være fuldstændig anonym.
MEN VI MANGLER DIN BERETNING.”
Indsendt til Nørre Djurs NetNyt og skrevet på vegne af Støtteforeningen til bevarelse af Grenaa Sygehus af Preben Mortensen, sekretær

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam