Tak til
 






  
05/05 2023

Hvem er de rigtige molboer i Kolindsund?

Dette spørgsmål kunne man nemt stille sig selv, efter at den snart mangeårige ballade omkring den bedste udnyttelse af Kolindsund i sidste uge nåede sit foreløbige højdepunkt med hensyn til beskyldninger de involverede parter imellem.

Det lokale Pumpelag, hvoriblandt også mange nørre djursere, måtte under massiv pressebevågenhed lide dén tort at måtte fylde tonsvis af sten tilbage i Grenåen. Sceneriet vakte almindelig morskab, og lokale Venstre-folk med folketingsmedlem Eyvind Vesselbo i spidsen gjorde sig lystige over den efter deres opfattelse totalt molboagtige forestilling. De klager nu til deres partifælle, miljøministeren, over den amtslige beslutning, som de mener er helt forkert.
Sagen om grødeskæring eller ej i Kolindsund – skal landmændenes eller naturfredningsfolkenes interesser have lov at bestemme – har om vi så må sige delt vandene i snart mange år - selv sagkundskaben er uenige. Vi skylder egentlig læserne en opdatering på problematikkerne i Kolindsund, da et lille hjørne af det som bekendt er den sydligste spids af Nørre Djurs. Fra nærværende Net-avis` start har vi jo fulgt debatten om Kolindsund, men efter en stille periode er emnet nu igen blevet højaktuelt. Men foreløbig må vi lade spørgsmålet i overskriften stå ubesvaret – meningerne er så delte, og interesserne er så mange, at det er svært at give en éntydigt svar.
Bare kampen om Kolindsund ikke ender som ”Den Uendelige Historie”!
Skrevet af Rex

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam