Tak til
 






  
05/05 2023

Nyt fra Radio Djursland

Vi har ikke fået hørt den endnu hér på redaktionen, men i sommer blev der søsat en ny og genoplivet udgave af den hedengangne Radio Djursland. Folkene bag henvender sig nu til offentligheden for at få nogle flere lyttere til at bakke op om initiativet. De skriver:

”Den nye Radio Djursland har nu sendt siden d. 1. juni 2003. Og vi har holdt lav profil sommeren over. Men nu skal der for alvor til at ske noget!
I efteråret vil radioen lave en kampagne for at få befolkningen i Grenå og det øvrige Djursland til at melde sig ind, idet der er mange udgifter forbundet med at drive radio. Derfor udlodder Radio Djursland d. 8. oktober 2003 i programmet ”God Aften, Djursland” mellem klokken 18 og 19 to styk rejser med Sterling Airways. Billetterne gælder til Sterlings ruteflyvninger. Der trækkes lod blandt de lyttere, som melder sig ind i Radio Djursland frem til d. 8. oktober. Husk, at medlemskontigentet skal være betalt og registreret senest d. 8. oktober 2003.
Der er mulighed for at melde sig ind under radioens udsendelser på tlf. 70 205 905, via tlf. 60 62 43 32, via mail@radiodjursland.dk eller via radioens hjemmeside på: http://www.radiodjursland.dk.
Der vil også senere på efteråret være store og fine gevinster på spil blandt lytter-medlemmerne.”
Skrevet på Radio Djurslands vegne af stationsleder Peter Ribergaard i Grenå Bladet d. 30. september

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam