Tak til
 






  
05/05 2023

Tag på Dyssemarch med Fodslaw

Blandt Grenå Fodslaws traveglade medlemmer er der mange fra Nørre Djurs. Foreningen arrangerer rigtigt mange ture hele året rundt, og én af de mest populære er den årlige Dyssemarch, der byder på smukke landskaber ude på ruterne, som krydser både Nørre Djurs og Midtdjurs Kommuner.
Arrangementet finder sted førstkommende week-end, og det skriver Grenå Bladet følgende om i denne uge:


”Søndag d. 5. oktober afvikler Grenå Fodslaw sin årlige internationale Dyssemarch.
Dyssemarchen har igennem årene høstet stor anerkendelse for sine smukke og varierede ruter.
Så hvad enten, man har lyst til at tage en kort tur på 5 km. eller en lidt længere på 12, 17 eller 25 km., er der rige muligheder for at nyde naturen.
Alle turene starter fra Bauneskolen i Nimtofte mellem kl. 9.00 og 11.00.
Turene går mod Sjørup og følger grusvejen fra Langmosegård mod Ramten.
”De smukke stier bringer deltagerne rundt om Ramten Sø mod Stenvad og Stenvad Hede frem til Ramten Skov, hvorfra der fortsættes over Mørkholt og Ramten Mølle tilbage mod Nimtofte.
Både den korte og de lange ture møder den smukke Nimtofte Ådal – og som noget helt specielt kommer alle deltagerne ud på et meget spændende stykke af den gamle Gjerrild-bane,” fortæller Erik Frandsen fra Grenå Fodslaw.
Der er et passende antal rastepladser undervejs, så det eneste, man behøver, er godt humør og en påklædning, der passer til vejret. Der er tilmelding ved startstedet.
Alle er velkomne til at deltage på vandreturene tilbage i tiden, hvor flere af ruterne går forbi de interessante stendysser. Hunden er også velkommen – hvis den er i snor. Grenå Fodslaw arrangerer vandreture af forskellige længder hver uge året rundt.”
Skrevet af Grenå Bladet d. 30. september

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam