Tak til
 






  
05/05 2023

Kunst i Østjylland – også i Nørre Djurs

Ud af 146 kunstnere fra det samlede Århus Am kommer de 20 fra Djursland, og ud af dem igen er der 5 nørre djursere med i den årlige kunstnerpræsentation. Netop i disse dage kan du se Djurs-kunstnernes udstilling på Pavillonen i Grenå.




Den lille håndfuld af lokale kunstnere, som er med i årets udgave af Åbent Værksted i Østjylland, er næsten den samme som sidste år. Som det huskes, var både Ruth Falk fra Hemmed, Morten Skovmand fra Stenvad, Ole Stenholm fra Kni og Irene Grundel fra Gjerrild med de foregående år, men i år er der en nytilkommen i forhold til sidste år, nemlig Bente Lyhne fra Missionshuset i Ginnerup.
De åbner deres værksteder i førstkommende week-end, og man kan som nævnt se ét billede af hver kunstner på udstillingen i Kulturhuset Pavillonen i Grenå. Er du i tvivl om noget – tidspunkter, adresser el. lign. – kan du klikke dig ind på linket nedenfor.
Læs hér, hvad arrangørerne skriver om Kunst i Østjylland:

”Kunst i Østjylland er Århus Amts store årligt tilbagevendende kulturarrangement og består af udstillinger, foredrag, debat og filmfremvisning, samt formidling af kontakter mellem erhvervsliv og kunstnere.
Projektets flagskib er dog de Åbne Værksteder hos 146 kunstnere og kunsthåndværkere i hele Amtet. Forinden kan deltagerne ses på en udstilling i godsvogne, der i år holder i Randers, Skanderborg og Århus. Hver kunstner/kunsthåndværker præsenterer ét værk på udstillingen, hvortil der er gratis adgang. Her kan man desuden få udleveret årets brochure - et katalog med navne og adresser, telefonnumre og kort med placering af de mange værksteder. Dene brochure er også gratis.
Præsentationsudstillingen i Århus kan ses på:
Dronningesporet ved Ny Banegårdsgade 42
torsdag-lørdag den 2.-4. oktober kl. 13.00-17.00
søndag den 5. oktober kl. 11.00-15.00
Åbne værksteder hos 146 kunstnere
Lørdag-søndag den 4.-5. oktober kl. 11.00-17.00
Mere info på:
www.kunstiostjylland.dk

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam