Tak til
 






  
05/05 2023

Læserbrev: Regeringens politik går ud over de svageste

Næsten dagligt kan vi bringe indlæg fra både borgere og politikere, der besværer sig over det nyeste finanslovsforslags negative følger for børn, unge og de arbejdsløse. I dag er det således en tillidsmand fra Allingåbro, der skriver følgende:

”Der er da noget galt, når vores regering siger, at vi skal efteruddanne os, og så slår de kassen i og tilbagefører en milliard kroner, som var sat af til efteruddannelse. Det er da under al kritik, når man hører, at der bliver flere og flere ledige. Samtidig med, at bankerne får foræret 400 millioner kroner.
I den nye finanslov fremlægger regeringen spareforslag på ikke mindre end 200 millioner på dagpenge samt 300 millioner på aktivering af ledige – dertil kommer, at der skæres i SU og ved børnefamilierne og boligstøtten.
Pengene gives blandt andet til bankerne, som ellers har haft rekordoverskud. Mange kommuner har langt større behov for erhvervsstøtte, men der vender man let det blinde øje til.
Arbejdstilsynet beskærer man med godt ni procent. Det er langt mere, end regeringen meddelte sidste år. Man lægger op til, at politiet skal varetage arbejdstilsynets opgaver (når de engang får tid). Man gør fuldstændig grin med lønmodtagerne ved at skære så brutalt i kontrollen af arbejdsmiljøet.”
Skrevet af Metal-tillidsmand Svend Åge Albæk fra Allingåbro i Randers Amtsavis fredag d. 26. september

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam