Tak til
 






  
05/05 2023

Danmarksmesterskab til nørre djurser

Det er så sandelig bemærkelsesværdigt, at en knaldygtig nørre djurser er blevet danmarksmester. Ganske vist er titlen ikke hentet i en officiel sportsgren, men derimod indenfor et håndværk, som i disse år er i en rivende udvikling. Hør bare, hvad Djurslands Posten beretter i denne uge:

”Det er efterhånden en hel videnskab at udføre pladearbejde på en moderne bil. Anvendelsen af plastic sammen med en lang række forskellige metaller og legeringer kræver fagfolk. Én af dem, der kan sit kram, er mekaniker og karosseri-smed Niels Krogh Andersen (fra Hestehavevej i Gjerrild, - red.), der netop har hjemtaget et Danmarks-mesterskab til Grenå-Bilcenter på Fasanvej i Grenå, hvor han har sit daglige arbejde med Citroën.
Mesterskaberne udskrives hvert år af Citroën i Danmark og har mellem 200 og 300 deltagere, hvoraf kun 14 kommer til finalen i København. Niels Krogh Andersen fik udover diplom en rejse til Paris, hvor besøg på en bilfabrik er inkluderet. Chefen, Poul-Erik Sørensen, er naturligvis tilfreds.”
Og hér på Nørre Djurs NetNyt er vi naturligvis mere end tilfredse med, at en nørre djurser endnu engang sætter vores hjemegn på Danmarks-kortet – til lykke med dét, Niels Krogh Andersen!
Klippet fra Djurslands Posten d. 23. september

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam