Tak til
 






  
05/05 2023

Læserbrev: Fik tallet hos borgmesteren

Det er jo faktisk en Randers-historie, men nu har vi én gang beskæftiget os med den efterhånden langvarige læserbrevsudveksling mellem socialministeren og Niels Vissing fra Randers. Det handler om det frie valg på ældreområdet, og de to er stærkt uenige om fordele og ulemper ved ordningen.
I dag er det Niels Vissings tur:



”D. 20. september skriver Henriette Kjær i et læserbrev, at dét, jeg i et læserbrev fra d. 8. september er fremkommet med, er fejlagtige oplysninger om det frie valg på hjemmehjælpsområdet.

Jeg har skrevet, at Randers Kommune har brugt otte millioner i administration på at indføre det frie valg i kommunen.
Det har Henriette Kjær ikke kunnet få bekræftet af Randers Kommune.
Jeg skal da gerne fortælle Henriette Kjær, at de oplysninger har jeg såmænd fået af borgmester Michael Aastrup i en mail, som jeg har fået fra ham, da jeg spurgte borgmesteren om prisen for det frie valg!

Så jeg må tage borgmesterens ord for sandt – og det betyder altså, at når der kun er 10 personer hér i kommunen, der ønsker et privat selskab, ja så koster det altså ca. kr. 800.000 pr. borger, der ønsker hjemmehjælp fra en anden leverandør end den kommunale hjemmehjælp!

Og socialministeren bliver i sit læserbrev ved at postulere, at den offentlige hjemmehjælp bliver bedre, når der er mulighed for at få en privat!

Vil det sige, at socialministeren mener, at de offentlige hjemmhjælpere ikke tidligere har gjort deres arbejde godt nok!
Det kunne jeg da godt tænke mig et svar på.”
Skrevet af Niels Vissing fra Randers i Randers Amtsavis torsdag d. 25. september

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam