Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Grenaa Bladet: 60 børn blev kastet ud i en masse aktiviteter i Ørum Aktiv Center

De tre foreninger Ørum IF, KVIK/Ramten og Stenvad Boldklub har igen afviklet »Idræt på Tværs«.
Fra lørdag den 13. september kl. 12.00 til søndag den 14. september kl. 10.00 blev 60 børn i alderen fra 4 år og til og med 7. klasse »kastet« ud i en masse aktiviteter i Ørum Aktiv Center


Efter opstarten i marts 2000, er det nu efterhånden blevet en tradition og en forventning, at der én gang årligt bliver afviklet »Idræt på Tværs«. Og børnene møder da også op med store forventninger, og er spændte på, hvad der skal ske denne gang, oplyser Per Mogensen fra Stenvad Boldklub.
Arrangementet blev åbnet af Nørre Djurs Kommunes borgmester, Jens Peter Jellesen, der i sin tale slog meget på det at være sammen, og have det sjovt sammen. Han sluttede af med et trefoldigt leve sammen med børnene med ønsket om, at det skulle blive et sjovt og spændende døgn. Og det blev det!
De tre foreninger vil gerne takke alle de frivillige ledere, trænere samt forældre, der hjalp med at afvikle arrangementet. Ikke mindst de forældre, der var holdledere for de seks hold, som de 60 børn blev delt op i. Endvidere en tak til de private sponsorer: Ørum Dagli’ Brugs, Fjellerup Bageri, Stenvad Frugtplantage, PapirgÃ¥rden i Grenaa, Sportsbutikken i Grenaa, McDonalds i Grenaa, Spectronic og Kattegatcentret.

For fjerde år i træk er der blevet afviklet »Idræt på Tværs« i Ørum Aktiv Center. 60 børn deltog og det foregik over et døgn fra den 13. til den 14. september. Her ses ét af de seks hold i aktion.

Kilde:

unavngivet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam