Tak til
 


  
04/04 2019

Kirkekoncert med vokalensemblet "Dobblers" i Ørsted Kirke torsdag d. 4/4 kl. 19

Oplev denne fængende vokalperformance med vokalensemblet Dopplers i Ørsted Kirke. Vokalensemblet Dopplers består af 10 sangere, ledet af Astrid Vang-Pedersen. Gruppen præsenterer et alsidigt repertoire indenfor flere genrer, herunder pop, folkemusik, etnisk og klassisk musik, og arbejder gerne i krydsfeltet mellem disse. Et særligt fokus er på kommunikativ optræden gennem introduktioner, inspirerende koreografier og publikumsinteraktion. Gruppen komponerer og arrangerer det meste materiale selv, men inddrager også kendte værker. Målet er at sætte nye standarder for vokalgruppers optræden igennem det bevidste arbejde med sceneoptræden og inddragelse af publikum. - Entré: 100 kr. ved indgangen kontant eller via MobilePay.


Dopplers.
Dopplers har vundet guldmedalje ved den internationale korkonkurrence i Randers 2012 og 2. pladsen i kategorien Rytmisk kor, samt en pris for mest innovative performance, ved Aarhus Vokal Festival 2015. I 2017 var Dopplers udtaget til at optræde på World Symposium on Choral Music, som foregår hvert 3. år i forskellige værtsbyer verden over, som en slags korenes olympiade. Her i 2019 er Dopplers inviteret til at optræde på A Cappella Festivalen Sing Strong i New York City. Dopplers har netop udgivet sin anden EP med titlen Colors of Peace. Her har gruppen eksperimenteret med egne kompositioner og arrangementer inspireret af verdensmusikkens klange. Numrene udgør tilsammen en suite, der bringer lytteren på en stemningsfuld rejse i vokalmediets forskelligartede udtryk.

Det er hér dét sker:
Ørsted Kirke
Kalkærsvej 1
8950 Ørsted
www.oerstedkirke.dk

Kilde: Ørsted Kirke.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam