Tak til
 


  
04/04 2019

Forfatteraften med Jens Smærup Sørensen på Grenaa Bibliotek torsdag d. 4/4 kl. 19-21

Glæd jer til et ærligt og personligt foredrag, hvor Jens skildrer sit liv og samtidig beskriver Danmarkshistorien igennem de forskellige af sine livsfaser, som han slår ned i undervejs. Foredraget tager afsæt i Jens Smærup Sørensens anmelderroste selvbiografiske roman "Jens", som udkom i år 2018. Bogen bygger på Jens´ eget liv og de erfaringer, han har gjort undervejs. Fortællingen starter allerede i barndomsårene på landet og slutter i Jens´ nuværende ståsted som forfatter, ægtemand og far. Anmelderne har beskrevet bogen som "hjertegribende", "suveræn", "varm" og "spændende". - Entré: 50 kr. Køb billet hér:
www.place2book.com/da/3485/choose_ticket_sales_workflow?seccode=775pr533kjJens Smærup Sørensen.
Jens Smærup Sørensen giver i foredraget sit perspektiv på Danmarks udvikling fra sidst i 1940´erne helt frem til i dag – hvor der er sket store og små forandringer i forhold til livet på landet, stormfulde ægteskaber, kønsroller i bås, dialekter og livet som forfatter.
Begrebet "mønsterbryder" bliver muligvis ikke sagt direkte af Jens, alligevel kan hans livsfortælling være et billede på netop dette. Jens startede sit liv som en bondedreng, hvor han fra start følte sig anderledes. Derfor valgte han en dag på vej hjem fra gymnasiet at sige stop. Jens gjorde op med dialekten, han valgte studie og bopæl i Aarhus og vovede store ambitioner som forfatter. Du får i dette foredrag en medrivende indsigt i de mange og besværlige bump, der kan være på vejen, når du går imod strømmen og skal stå på egne ben.

Er livet lutter lykke, når du har fået kone, børn og et godt job ?
Jens har igennem sit liv erfaret, at livet fortsat er en rutsjebanetur i de voksnes rækker. I foredraget kommer han blandt andet ind på succesen som forfatter, og hvordan den svinger med pludselige ryk, og bopælen bliver aldrig helt fast, da han har forsøgt at finde sig til rette både i et nedlagt husmandssted på Mors og i Luxembourg langt væk Danmarks kanter.

Det er hér dét sker:
Grenaa Bibliotek
N P Josiassens Vej 17
8500 Grenaa
Tlf: 89592767
www.norddjursbib.dk

Kilde: Grenaa Bibliotek.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam