Tak til
 


  
08/03 2018

Poul Krebs med Band i Pavillonen i Grenaa torsdag d. 8/3 kl. 20

POUL KREBS & BAND - LIVE 2018. Poul Krebs skriver om sin turné: "Vi har sådan set bare ladet de nye sange fortælle deres egen lille historie - har så indspillet dem på små stoppesteder langs vejen, på en lang KrebsFalch turne. Jeg har kaldt mit nuværende band for mit "drømmehold" - det tror jeg, de fleste vil forstå, når de hører det nye album. Når folk omkring dig spiller som de gør, må man sgu tage sig sammen for at skrive nogle ordentlige sange. Og de sange der er kommet på det nye album råber bare på at blive spillet live - så det bliver en fornøjelse, at præsentere både nye og gamle sange for publikum ved forårets koncerter". - Entré: 320 kr. - Unge under 22 år kan få UNGBILLET i forsalg for 275 kr. ved fremvisning af gyldigt ID.


Poul Krebs & Band - Live 2018.
Det er en meget stolt og glad Poul Krebs der beskriver indspilningerne til det nye album "Maleren og Delfinerne På Bugten". Det første soloudspil fra Krebs i tre år - et album der overalt emmer af stor musikalitet og tæt samspil, som afsæt for en række meget stærke sange fra historiefortælleren og poeten Poul Krebs. Albummet er igen lavet med det band han samlede omkring "Asfalt" - som siden har været del af hele det store KrebsFalch projekt og nu igen er klar til at drage landet rundt med Poul Krebs. De nye sange vil naturligvis stå i centrum - men der vil selvfølgelig være plads til perler fra dét store sangkatalog, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære musikere.

Besætning:
Poul Krebs (vokal, akustisk guitar)
Palle Hjorth (tangenter)
Rasmus Valldorf (trommer)
Rune Kjeldsen (guitar - producer på det nye album)
Troels Skjærbæk (bas kor).

Det er hér dét sker:
Centerssalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam