Tak til
 


  
08/03 2018

3 kl. 19-22

Præst og terapeut Jørn Braüner er kendt fra Facebooksiden "Præsten og Psykologen". På siden gives der hver dag opmuntringer, inspiration og gode råd gennem tekst og billeder. Fra sin lille begyndelse for 2½ år siden, er der nu i dag 18.000 følgere af siden. Over 10.000 interagerer med siden hver uge gennem kommentarer, opslag og delinger. Jørn har sammen med sin kone, Karin (der er psykologen), skrevet bogen "Stå stærkt i stormen". Den har solgt over 3.500 eksemplarer. Gennem syv kerneområder af livet giver den hjælp til mange slags udfordringer og danner et godt fundament til at finde styrke, når stormen rammer. Ud fra denne bog holder Jørn foredrag rundt i hele landet og giver gode og anvendelige råd til at opbygge indre styrke i sit liv.


Jørn Braüner.
Her er et par kommentarer efter sidste foredrag:
"Tak for konkrete værktøjer formidlet på en overskuelig og munter måde. Tusind tak for et inspirerende og ærligt foredrag dejligt med opmuntring og konkrete råd. Tak for et inspirerende og supergodt foredrag, krydret med vitser og dine egne historier og erfaringer. Det kan kun anbefales at deltage".

Lidt om aftenens foredragsholder:
Præst. Bachelorgrad i Teologi. Frikirkepræst i 14 år. 1-årig familieterapeut uddannelse ved Sjælesørgerisk Familierådgivning. Fungeret som terapeut, både for enkeltpersoner og par. Certificeret PREP underviser.

Jørn skriver:
"Jeg har oplevet, at jeg kan hjælpe enkeltpersoner med at finde en vej ud af deres problemer og blive styrket i deres selvværd og tro på dem selv. Ofte får jeg inspiration, idéer og tanker, der løsner op i situationen. Jeg har også alene eller sammen med Karin hjulpet par til at fungere bedre sammen efter terapeutiske forløb. Jeg tror, at hvis par får hjælp udefra kan de lære at tale sammen og forstå hinanden, og langt de fleste problemer kan løses. Jeg ønsker samtidig at være med til at opmuntre, skabe livsglæde, styrke troen og give gode råd til hverdagenslivet i det 21. århundrede ud fra Bibelen, Jesus og troen på Gud. Alt dette er et stærkt bidrag til en verden, der på mange måder er kaotisk og søger faste holdepunkter. Evighedsperspektivet i troen er lige præcist det, der kan give livet den dybere mening. Mange flere danskere ville få udbytte af det stærke kristne fundament, der er i vores kultur, hvis de vidste, hvordan de skulle gøre brug af det. Mit ønske er at hjælpe mennesker til en hverdagstro, der beriger deres liv".

Det er hér dét sker:
Sognegården Ørsted
Lillevej 30
8950 Ørsted
Tlf: 86488043
www.ørstedkirke.dk/kirke-og-sogn/sognegaarden

Kilde: Sognegården Ørsted.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam