Tak til
 


  
06/02 2018

Forfatteren Jan Poulsen holder foredrag om David Bowie i Pavillonen i Grenaa tirsdag d. 6/2 kl. 19

Her et år efter den legendariske Bowie Hyldestkoncert i Pavillonen er det blevet tid til at blive endnu klogere på tusindkunstneren Bowie. I samarbejde med Mermaid Music præsenteres forfatteren Jan Poulsen. Jan Poulsen har mødt David Bowie flere gange og kommer denne aften til Pavillonen i Grenaa, hvor han dels vil fortælle om Bowies liv og binde sløjfe på en lang og fantastisk karriere uden sidestykke, dels vil komme med eksempler på, hvordan Bowie har påvirket dansk musikkultur i bredere forstand. - Entré: 60 kr. Dog kan UNGBILLET købes i forsalg for 30 kr. hvis man er under 22 år og fremviser gyldigt ID.


Jan Poulsens bog om David Bowie -Starman 1947-2016.
David Bowies uventede død i januar 2016 sendte chokbølger igennem millioner af mennesker verden over. Dette fyrtårn i moderne kultur er nu slukket for evigt.
Han var en af de største personligheder i det 21. århundrede. Som hjørnesten i rockhistorien var David Bowie helt frem til sit sidste album, Blackstar fra 2016, konstant søgende og udfordrende; ofte kopieret, men sjældent overgået. Han udgav musik i seks årtier, men bevægede sig oftest i sin egen tid, uden for tiden. Selv om musikken var hans hjemmebane, har han påvirket mange andre kunstneriske retninger. Han var et forbillede, et stilikon, en moderne far, han appellerer til både unge og ældre over alt. Og her små to år efter hans død, er interessen for ham større end nogensinde.

Jan Poulsen har udgivet bogen "David Bowie. Starman 1947-2016", foruden en række bøger om bl.a. Sort Sol, Eik Skaløe og senest om Iggy Pop.

Man kan købe kaffe/the og kage m.v.

Det er hér dét sker:
Store Momme
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam