Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Aura giver koncert i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa fredag d. 26/1 kl. 20

Med hendes mest ambitiøse, ærlige personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det med en god portion selvtillid at hun offentliggør sin største danske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018 på 15 udvalgte steder, som dækker hele landet fra nord til syd fra vest til øst. - Entré: 225 kr. For studerende er prisen i forsalg dog kun 195 kr., forudsat gyldigt ID fremvises.


Aura.
"Can´t Steal the Music" er titlen på det længe ventede tredje album med Aura. Den danske sangerinde og sangskriver glæder sig over de 11 numre på albummet, som hun kalder for sit hidtil mest personlige: "Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, som er vigtige for mig at udtrykke. "Can´t Steal the Music" er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer det min unge alder min og glæde ved gode popsange", siger Aura.

Albummet er blevet til i både Danmark, Nepal Storbritannien. "Det er et album, som har en gammel sjæl i en ung krop. Og det er sange, der er skrevet, da jeg efter en forlist kærlighedshistorie skulle samle mig selv op og finde fodfæste i tilværelsen igen. For mig er "Can´t Steal the Music" en personlig sejr".

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som "I Will Love You Monday", "Geronimo", "Song for Sophie" og "Friends" både i Danmark og i resten af Europa, bla. Tyskland, hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.

Aura albumdebuterede med "Columbine" i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album "Before the Dinosaurs", året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun prisen for "Årets danske hit" for "Geronimo" ved Danish Music Awards i 2012.

Den lange pause mellem "Before the Dinosaurs" og nyheden "Can´t Steal the Music" skyldes, at Auras virke som kunstner - og hendes tilværelse i det hele taget - er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den personlige krise. I de eksistentielt vedkommende iørefaldende numre på "Can´t Steal the Music" høres en Aura, hvis store naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.

Som hun siger: "For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver".

Det er hér dét sker:
Kulturhuset Pavillonen
Centerssalen
Kærvej 11
8500 Grenaa
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam