Tak til
 


  
06/01 2018

Kirkekoncert med Kaare Norge i Ebeltoft Kirke søndag d. 7/1 kl. 14

Kom til en smuk kirkekoncert med Danmarks nok mest kendte og anerkendte klassiske guitarvirtuos, guitaristen Kaare Norge og få ro i sjælen. Billetter til koncerten og til efterfølgende kaffebord kan købes i butikken Hanne Sloth Mode i Adelgade i Ebeltoft eller via mail til annelisevalbak@mailme.dk. Med sit solospil har Kaare Norge nu igennem flere årtier tryllebundet publikum, høj som lav i alle aldre. Dette har gjort Kaare Norge til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Bach, Mozart, Chopin, til de mere folkelige melodier fra nær og fjern, over til de store populære navne som The Beatles og Led Zeppelin, for bare at nævne nogle få eksempler. - Entré: 150 kr. for koncert og 50 kr. for kaffebord.


Kaare Norge.
På repertoiret i år er: Bach, Mozart, Chopin, Carl Nielsen, Evert Taube, nordiske folkemelodier, The Beatles og Kaare Norge selv m.fl.
Det anmelderoste album "The Song The Melody - Carl Nielsen", med Kaares egne soloarrangementer af 14 Carl Nielsen-sange, er hans seneste album (2015). - Kaare Norge har udgivet 23 cd-albummer, modtaget fire guldplader og en platinplade.

Arrangeret af Lions Club Juliane - Ebeltoft.

Det er hér dét sker:
Ebeltoft Kirke
Grønningen 2
8400 Ebeltoft
www.ebeltoftkirke.dk

Kilde: Ebeltoft Kirke.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam