Djurslandsportalen.dk

Tak til
 


  
30/11 2017

Hr. Søren Viser Filmen Inderst Inde (I Serien Livets Finurligheder) torsdag d. 30/11 kl. 19-22.15

Filmen "Inderst inde" giver svaret på, hvad der foregår inde i hovedet på dig selv og andre mennesker. Pigen Riley er netop flyttet med sine forældre til San Francisco, og hendes følelser er naturligvis flyttet med. Inderst inde, altså i hendes tanker, bor der nemlig fem grundlæggende følelser, der får Riley til at tænke og gøre enten det ene eller det andet. Deres navne er Glæde, Frygt, Afsky, Tristhed og Vrede. De findes i alle mennesker, men særligt Glæde er gået en hård tid i møde hos Riley, der savner sin gamle by og venner. Rileys følelser er dog noget ganske særligt, og sammen drager de ud på et eventyr i forsøget på at gøre hende glad for sin nye tilværelse.


Inderste inde.
Pixars 15. film er deres mest ambitiøse til dato. I filmen sættes ansigt på en række fundamentale menneskelige følelser, og deres daglige arbejde i de forskellige personers tanker. Det kan lyde indviklet, men der er stadig tale om en animationsfilm for langt det meste af familien."Inderst inde" har høstet ros fra alverdens kritikere siden den fik urpremiere i Cannes.

Det er hér dét sker:
Hr. Sørens Hus
Søren Quists Vej 29
Vejlby pr.
8500 Grenaa
Tlf: 86331170

Kilde: Hr. Sørens Hus i Vejlby ved Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam