Djurslandsportalen.dk

Tak til
 


  
30/11 2017

Vi Spiser Sammen på "Mellem Jyder" i Ebeltoft torsdag d. 30/11 kl. 18.30

Arrangementet er for alle, - lokale som turister og er et tiltag fra turistforeningen for Ebeltoft og Mols i samarbejde med "Mellem Jyder". I hjertet af Ebeltoft, kun få meter fra det gamle rådhus ligger Restaurant "Mellem Jyder", hvis historie går tilbage til 1610. Her er der virkelig mulighed for, i de smukke gamle stuer, at træde et skridt tilbage i tiden, væk fra stress og jag, i en familieejet restaurant. Christina leder køkkenet og har besluttet, sammen med krofatter Peter, at servere en herlig 3 retters menu: Forret: Hjemmelavet hønsekødsuppe. Hovedret: Wienersnitsel med dreng, og brasede kartofler. Dessert: Islagkage.- Under spisningen vil Peter fortælle om stedets historie ligesom der vil blive en lille konkurrence med en præmie eller to. - Mød blot op med dit gode humør og få et par hyggelige timer i selskab med dem du kender, og måske i særlig grad dem du ikke kender. - Entré: 200 kr. Plus drikkevarer Betales til værten.


Mellem Jyder i Ebeltoft.
Du tilmelder dig på mail: jorgen@ebeltoftturistforening.dk senest mandag d. 27. november. Er du forsent ude så tag alligevel kontakt og forhør dig om din mulighed for at deltage.

Arrangør:
Turistforeningen for Ebeltoft og Mols.

Det er hér dét sker:
Restaurant Mellem Jyder
Juulsbakke 3
8400 Ebeltoft
Tlf: 86341123
www.mellemjyder.dk

Kilde: Turistforeningen for Ebeltoft og Mols.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam