Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Mørketidsfortællinger på Rosenholm Slot søndag d. 29/10 kl. 19.30 og igen kl. 21

Når vintertiden kommer åbnes traditionen tro de efterårslukkede gemakker på Rosenholm Slot for en særlig mørketidsoplevelse en enkelt aften. Slottet har været hjem for mange generationer af skæbner, og særligt på denne tid af året emmer de gamle rum af deres over 400 års oplevelser. Nogle af de fortællinger, der knytter sig til de gamle mure er af mere faktuel karaktér, mens andre er overnaturlige og mystiske. Slotsporten modtager gæster søndag d. 29. oktober to gange i løbet af aftenen: kl. 19.30 og kl. 21.00 - og for at sikre en tys-tys stemning hvor man kan høre slottets nattelyde og flagermusenes jagtskrig er der kun plads til 30 gæster på hvert af de to hold. Billetter koster 100 kr. pr person og kan KUN købes i forsalg på Billetto.dk - (søg på "Mørketidsfortællinger").


Mørketidsfortællinger på Rosenholm Slot.
OBS:
Bemærk at slottet er uopvarmet i efterårs- og vintermånederne; varm påklædning anbefales derfor. Derudover har slottet mange trapper, og arrangementet er derfor desværre ikke velegnet for gangbesværede.

Det er hér dét sker:
Rosenholm Slot
Rosenholmvej 119
8543 Hornslet
Tlf: 86994010
Fax: 86994146
www.rosenholm.dk

Kilde: Rosenholm Slot.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam