Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Kom til koncert med Baskery i Pavillonen i Grenaa lørdag d. 28/10 kl. 20

Baskery besidder musikalitet udover det sædvanlige deres mix af rockabilly, pop americana tilsat deres super sikre harmonier er altid en garanti for en fantastisk aften. Trioen består af søstrene Greta Bondesson [banjitar, guitar, beats, & vokal], Stella Bondesson [double bass & vokal], and Sunniva Bondesson [guitar & vokal]. Tilsammen har de vendt hoveder hele verden rundt - på den gode gammeldags måde. Som de selv siger: By kicking ass on stage one show at a time. - Entré: 150 kr. Unge under 22 år kan dog købe UNGBILLET i forsalg til 100 kr. ved fremvisning af gyldigt ID.


Baskery.
Midtpunktet på scenen er Greta siddende med den ene fod på storetrommen, den anden på lilletrommen samtidig med at hun fyrrer den af på forvrænget banjo. En helt unik oplevelse, som næsten ikke kan beskrives. Det er tempofyldt musik med masser af udstråling, tæt samspil trestemminge harmonier.

Baskery er et lærestykke i, hvordan folkemusik beslægtede stilarter kommer hinanden ved. De hugger med løs hånd fra traditionerne i blues, bluegrass, country og folk, blander det og tilsætter impulser fra rock - så numrene får et drive, så man skal være en meget konservativ traditionalist for ikke at lade sig rive med.

Det er hér dét sker:
Pavillonsalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam