Djurslandsportalen.dk

Tak til
 


  
12/10 2017

Oplev Anders Gantriis med Band i Pavillonen i Grenaa torsdag d. 12/10 kl. 20

Den lokale, danske sangskriver Anders Gantriis kan her opleves i Pavillonen med et super band bestående af nogle af de bedste musikere. I september udgiver Anders Gantriis sin debut CD med eget materiale, det er netop dét du kan opleve denne aften - live med det band der har bakket Anders op på cd´en. - Anders har udviklet sig meget musikalsk de seneste år og arbejdet seriøst med sangskrivningen. Det har resulteret i 10 personlige sange, der er at finde på CD´en. - CD´en er flot produceret, der er kælet for detaljen, lydbilledet og produktionen. - Med sin karakteristiske stemme og velskrevne tekster bevæger Anders sig stilmæssigt i grænselandet mellem Amerikansk Roots, den nordiske tone og den klareste pop - altid med den gode melodi i centrum. - Entré: 100 kr. i forsalg og 125 kr. i døren. Unge under 22 år kan købe ungbillet for 60 kr. i forsalg ved fremvisning af gyldigt ID.


Anders Gantriis.
Bandet består af bl.a. af Anders Lampe (Guitar), Frank Thøgersen (Trommer), Morten Maltesen( Bas) og den århusianske country sanger Wenche Hartmann (Kor). De har bl.a. spillet med Bamses Venner, Stig Rosssen, PS 12, Poul Krebs, Peter Belli, Shaky Ground og Ester Brohus med flere.

Det er hér dét sker:
Pavillonsalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam