Djurslandsportalen.dk

Tak til
 


  
05/10 2017

Ingen Panik - Live comedy Tour med Lyby, Kopernikus Berthelsen i Pavillonen torsdag d. 5/10 kl. 20

Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus Anders W. Berthelsen er endnu mere skøre i deres nye live comedy show: LIVE COMEDY TOUR 2017 - "Ingen Panik!". De 3 som er kendt fra Klassefesten kan her i efteråret opleves sammen igen. Denne gang i "Ingen Panik!", et live comedy show, der klæder dem af - igen, vil nogen måske tænke - men her uden at gemme sig bag roller facader. Det bliver showet, hvor de tre skuespillere og komikere træder i karakter som sig selv. Og ligesom de mange andre gange vi har oplevet dem sammen, kan det kun gå galt, rigtig galt på den rigtig sjove måde. - Entré: 360 kr. - UNGBILLET - for unge under 22 år i - kan dog fås i forsalg for 300 kr. ved fremvisning af gyldigt ID.


Troels Lyby, Anders W. Berthelsen og Nicolaj Kopernikus.
Det bliver et grænseoverskridende morsomt show uden nogen fjerde væg, hvor publikum skal forberede sig på at komme meget tæt på. For der bliver ikke lagt nogen fingre imellem, lover de om showet, der afslører det endnu mere skøre liv bag de skøre roller.

Lyby, Kopernikus Berthelsen har været venner siden de begyndte på skuespiluddannelsen for mere end 25 år siden. Sideløbende har de alle markeret sig som nogle af landets mest anerkendte og populære skuespillere inden for hele spektret fra drama til komedie. Sammen har de kunnet opleves i Panik fra 2007, i Tre Lede Stjerner fra 2010 samt i filmene Klassefesten 1,2 3, der tilsammen har solgt mere end 1,6 millioner billetter.

Netop spændvidden i deres kunstneriske udtryk kombineret med deres fine fornemmelse for hinanden er det, der gør dem så utroligt sjove sammen. De formår at udspille de mest vanvittige situationer, så de virker troværdige, - de kan på et splitsekund vende alvor til humor, så man vrider sig af grin.

"Ingen Panik!" bliver mere af dét; oplevelsen af den "ægte vare". For denne gang gør Lyby, Kopernikus Berthelsen sig selv til ofre for morskaben, når de udleverer deres livsvisdom på scenen med et teatralsk lag, - et yderst komisk twist.

Ingen Panik! havde premiere den 30. august 2017 på Bremen Teater i København.

Det er hér dét sker:
Centerssalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam