Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Koncert med Nabiha i Pavillonen fredag d. 15/9 kl. 20

NABIHA har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme, formået at skabe en helt unik position i det danske og udenlandske musiklandskab indenfor en verden af dance, pop og R&B. "Jeg glæder mig ekstremt meget til igen at komme ud at spille for danskerne rundt omkring i landet, præsentere dem for nye sange - og naturligvis mine gamle hits. Jeg håber, at vi ses derude", udtaler NABIHA om sin turné rundt i Danmark. NABIHA debuterede i 2010 med albummet Cracks og i 2011 med den internationale version More Cracks - albums der høstede anerkendelse i både ind- og udland med blandt andet hitsinglerne: "Deep Sleep", "The Enemy", "Trouble" og "Never Played The Bass". Efterfølgende har hun cementeret sin status som en af Danmarks bedste sangerinder med hits som: "Mind The Gap", "Ask Yourself" og "Bang That Drum" - som samtidig er den officielle sang for det danske herrelandshold i håndbold, hun har modtaget adskillige nomineringer og priser. - Entré: 185 kr. Dog kan unge under 22 år få ungbillet til 150 kr. hvis gyldigt ID fremvises.


Nabiha.
NABIHA Gjorde sig bemærket i Toppen af Poppen i 2012 sammen med Johnson, Sanne Salomonsen, Mads langer, Peter belli m.fl. - Og i 2015 var hun dommer i Danmark Har talent.

Det er hér dét sker:
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam