Tak til
 


  
19/06 2017

Kom Godt I Gang Med Facebook-annoncering på Rønde Idrætscenter mandag d. 19/6 kl. 14-17

Vidste du, at det faktisk kun er ca. 2-5 % af din virksomheds følgere, som ser dine opslag ? - Facebooks algoritme gør det konstant sværere for os at nå ud til vores målgrupper, så vi må tænke i nye baner. To ud af tre danskere åbner Facebook dagligt, og netop derfor er Facebook-annoncering den mest oplagte mulighed for at nå dem. - Workshoppen er til dig, der allerede har en virksomhedsside på Facebook, men som mangler et indspark til at komme i gang med annoncering. Lykke Kroer Bertelsen fra Mercatus Reklamebureau er dagens oplægsholder, og hun vil guide dig igennem Facebooks annonceringsjungle.


Kom godt i gang med annoncering på facebook.
På workshoppen sidder du og arbejder på din egen virksomhedsside, hvor du bl.a. lærer at indstille en generel målgruppe og lave klare målsætninger for din annoncering. Når dagen er omme, har du konkrete værktøjer til at gå i gang med dine første annonceringer på Facebook.

Det er gratis at deltage, men du skal have en fungerende virksomhedsside på Facebook, som du kan arbejde i til workshoppen. Skriv til Lykke Kroer på lykke@mercatus.dk og fortæl, hvorfor denne workshop passer perfekt til dit Facebook-behov.

Din begrundelse for at deltage er vigtig, da vi bestræber os på at sammensætte et så homogent hold som muligt, så du får størst muligt udbytte. Husk også at skrive dit fulde navn og virksomhed.

Arrangør:
Erhvervsservice Syddjurs
Lundbergsvej 2
8400 Ebeltoft
Tlf: 70151618

Det er hér dét sker:
Rønde Idrætscenter
Skrejrupvej 9 B
8410 Rønde
Tlf: 86372077
www.roendeic.dk

Kilde: Erhvervsservice Syddjurs.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam