Tak til
 


  
18/06 2017

Kom til Herregårdsmarked på Gammel Estrup i weekenden d. 17+18/6 kl. 10-17

1700-tallet vækkes til live på herregården. Mærk stemningen på markedspladsen, hvor bønderne falbyder deres varer, og tag med tilbage til en tid med store kjoler og pudderparykker. På markedet sælger bønderne deres varer, og gøglerne underholder med et hæsblæsende ildshow. Man kan også opleve smede, børstenbindere, pileflettere og andre håndværkere i arbejde, og man kan smage helstegt pattegris og nyde den særlige overgærede øl i kroen. - Tag på visit hos grevefamilien inde på herregården. Mød adelsdamerne i deres overdådige kjoler og herremændene i deres broderede silkeveste. Vær med når greven skal lave godsregnskab og når der drikkes kaffe og the i salonerne. - Deltag gratis når entreen til museet er betalt. Det koster 90 kr. for voksne, mens børn under 18 år har gratis adgang.


Tag med tilbage til en tid med store kjoler og pudderparykker.
Temaet for årets Herregårdsmarked er "Herregårdene og Europa" og markedet skydes igang med en særudstilling, der har fokus på herregårdenes europæiske forbindelser.

Det er hér dét sker:
Gammel Estrup - Herregårdsmuseet
Randersvej 2
8963 Auning
Tlf: 86483001
Fax: 86483181
www.gammelestrup.dk

Kilde: Gammel Estrup - Herregårdsmuseet.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam