Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

The Band of Heathens giver koncert i Pavillonen i Grenaa torsdag d. 11/5 kl. 20

De gode folk i amerikanske The Band Of Heathens er klar med deres 5. studiealbum det 8. i alt ! - De 10 fremragende skæringer på "Duende" fejres som en jubilæumsudgivelse, da det er 10 år siden at bandet begyndte at jamme med hinanden på det berømte spillested Momo´s i hjembyen Austin. På deres nye album, som er blevet elektrificeret en del mere end forgængeren "Sunday Morning Record", er The Band Of Heathens igen leverandører af det, der gør dem til en af de væsentligste og samtidig mest fremragende nutidige eksponenter for American roots music, eller Americana, som man har valgt at kalde det, når man mixer rock´n´roll, blues, country, folk og New Orleans honky tonk, som TBOH gør så overbevisende på det nye album. - Entré: 150 kr.


The Band of Heathens.
The Band Of Heathens har i de ti år der er gået spillet USA tyndt med mere end 150 koncerter om året og har fra tid til anden haft afstikkere til Europa, som vi har nydt godt af. De sidste tre af bandets albumudgivelser har ligget i toppen af Americana salgslisterne i USA. Bandets seneste "Sunday Morning Record" opnåede i 2013 at blive udnævnt som "årets bedste" udgivelse på Top 50 Americana listen.
Det er, som sidst de besøgte os, de to guitarister, sangere Ed Jurdi og Gordy Quist, der er i front for bandet. Vi finder stadig Trevor Nealon, på keyboards og backing vokal, Scott Davis på bas og backing vokal og Richard Millsap på trommer og backing vokal.

Det er hér dét sker:
Pavillonsalen med Cafeborde
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam