Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Lyt Nyt præsenterer koncert med Asger Techau i Pavillonen i Grenaa lørdag d. 29/4 kl. 20

Med udgivelsen af albummet "Phonetics" har Kashmir-trommeslager Asger Techau i 2016 indledt et nyt kapitel i sin musikalske karriere. Som soloartist er han kommet godt fra start med liveoptræden i Go´ Morgen Danmark, SPOT Festival, DR Koncerthusets Studie 3 Offspring i Tivoli, ligesom førstesinglen "Breathe" har haft god airplay på P6 Beat. - Efter mere end 20 år i et af landets mest populære og succesfulde rockbands har Asger Techau optrådt på både intime rockklubber og store festivalscener, han har således et sikkert blik for hvad der kendetegner en unik stærk koncertoplevelse. Entré: 300 kr. Unge under 22 år kan i forsalg købe billet for 115 kr. og skal medbringe og vise gyldigt ID.


Asger Techau.
Samme erfaring og sikre greb om virkemidlerne kendetegner Techaus liveband, hvor han har samlet et stjernehold af musikere. Guitarist Kasper Kaae (Cody), trommeslager Morten Hyldahl guitarist Claus Arvad (The White Album), Allin Bang (keyboards) samt Mads Tunebjerg (bas), hans gamle makker fra Kashmir.

Techau udsendte i efteråret 2016 videoen til singlen "Brother", nu er den erfarne musiker atter klar til at indtage landets spillesteder med sangene fra "Phonetics" samt nye sange der vil være at finde på den EP der kommer her i foråret 2017.

"En flot performance fra Techau bandet, der med en af fredagens første koncerter fik rocket det siddende publikum godt og grundigt igennem." - Således skrev GAFFA i deres anmeldelse af koncerten på SPOT Festival. Man kan således se frem til en række intense nærværende koncerter, hvor Techau og hans legelystne musikere vil sende musikken overbevisende udover scenekanten.

Det er hér dét sker:
Pavillonsalen ved Cafeborde
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam