Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

GÃ… en aften med Kim Sagild i Pavillonen i Grenaa tirsdag d. 25/4 kl. 20.15

Gå og få en aften med Kim Sagild. Musik, sang, billeder og fortællinger om Caminoen, Europas ældste pilgrimrute. Djurs Musik og Event Forening kobler årets generalforsamling 25. april med en koncert med Kim Sagild i Pavillonen i Grenaa. Efter et langt liv som musiker, komponist, producer og projektmager blev det at gå Caminoen, den store passion. Siden 2003 har Kim hvert forår pakket rygsæk og stave. Rejsen er gået til Spanien og Caminoen, Europas ældste pilgrimsrute, hvor endemålet er den store katedral i Santiago de Compostela. Entré: 100 kr., - billetter kan købes/bestilles på Turistkontoret i Grenaa eller i døren hvor prisen er 125 kr.


Kim Sagild.
På de lange ture blev en række sange født, som blev udsendt på et album i efteråret 2013. Albummets titel er GÅ, idet hans debutalbum er en hyldest til Caminoen og til det at gå.

Søren Kierkegaard sagde: Jeg har gået mig mine bedste tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den.

En aften med Kim Sagild er en rejse med beretninger om og billeder fra Caminoen tilsat de sange, der er skabt på vejen til verdens ende.
Kim er i øvrigt aktuel aktuel med en ny CD.

Hans andet udspil hedder:
Som en hund uden snor, en fuld der skråler med i kor, føler jeg mig fri.
Albummet har taget sit udgangspunkt i ønsket om at formidle musik/sange med ny sound, der er skabt og spillet uden brug af samples, loops, programmeringer og lign. En ny og moderne fusion af nordisk, blues og brasiliansk inspireret musik. Teksterne beskriver på dansk, det liv der leves efter de turbulente år.

Men 25. april er aftenen helliget CDen GÅ og Kim Sagilds oplevelser på Caminoen år efter år.

Det er hér dét sker:
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam