Tak til
 












 
23/05 2012

Hvorfor ikke prøve halvfærdig mad?

Per Henrik Jensen fra Grenaa foreslår her at supplere DjursMads menu med et »ready to cook« tilbud, for på den måde at opfylde et behov, og samtidig gør virksomheden rentabel.


Per Henrik Jensen.
"STORKØKKEN: Der mangler kunder til DjursMad - storkøkkenet i Auning, som Syddjurs og Norddjurs driver i fællessskab. - Det betyder et stort underskud på driften.

Nu vil man så prøve at udvide kundekredsen ved at henvende sig til andre, end den oprindelige kundegruppe, men man vil ikke lave om på konceptet
med vakuumpakket færdigmad.

Nu hvor man er i gang, hvorfor så ikke udvide konceptet med for eksempel »ready to cook« - hverdagsmad for aktiv aldring? - Maden leveres som halvfabrikata som kunden selv skal lave en færdigret af. På den måde
vil maden nok være mere tillokkende end den vakuumpakkede mad, som ikke er lige populær alle steder. - Pensionisten får også en aktivitet puttet ind i hverdagen, hvilket vil være godt for mange.

Seks østjyske kommuner har allerede fået økonomisk støtte fra regionen til sådan et projekt - så kan Norddjurs vel også? - Det er sundhedsfremme og
en god idé."

Kilde: Per Henrik Jensen, Grenaa. i Folkebladet Djursland, tirsdag d. 22/5.

/Bjarke.



 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
DjurslandS.net har gennem tiden ændret sig til djursnettene m.m.
240110 - Læs mere her

Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her