Tak til
 


  
06/05 2012

Opstartsmøde for ny lektieklub på Ørum Bibliotek mandag d. 7/5 kl. 16.30

Frivillige søges!- Synes du, det kunne være spændende at indgå i et samarbejde med andre engagerede voksne om at støtte børn i deres skolegang, så er dette måske noget for dig. - Er du så ung, at du selv har friske erfaringer (gode eller dårlige) med at lave lektier, eller så gammel at du har prøvet at hjælpe dine børn med skolearbejdet? - Eller har du måske endda selv erfaringer som underviser? - Så er dette tilbud helt bestemt noget for dig!


Lektieklub på Ørum Bibliotek.
Ørum Bibliotek vil gerne prøve at oprette et tilbud om lektiehjælp til skolebørn et par eftermiddage om ugen. Derfor søger biblioteket frivillige voksne, som synes det kunne være sjovt at være med til at gøre en forskel ved at hjælpe nogle børn med lektierne.

Biblioteket har lokaler til formålet, der er etableret et samarbejde med Ørum Skole og der er søgt om økonomisk støtte hos Norddjurs kommune, men bortset fra det er der ikke truffet nogle bindende beslutninger om lektieklubbens arbejde, så der er virkelig mulighed for at få indflydelse på klubbens indretning, hvis man vil være med fra starten.

Mandag den 7. maj, kl. 16.30 bliver der holdt et igangsættermøde for lektieklubben på Ørum Bibliotek. Biblioteket håber at rigtig mange interesserede vil møde op til mødet, og at der kan dannes en gruppe af folk, som arbejder videre med tilbuddet. Planen er foreløbig, at lektieklubben kan gå i gang med sin virksomhed efter skolernes sommerferie.

På mødet vil Birgitte Baadsgaard, en af de frivillige fra lektieklubben i Auning fortælle om sine erfaringer som lektiehjælper, lige som Sidsel Larsen fra Ungdommens Røde Kors i Grenaa vil fortælle om arbejdet med en lektieklub ved Søndre Skole.

Alle interesserede er velkomne til mødet!

Yderligere oplysninger kan fås hos Lars Jørn Larsen, Norddjurs Biblioteker, tlf. 87793030.

Det er hér dét sker:
Ørum Bibliotek
Skolebakken 43
8586 Ørum
Tlf.: 87793030
E-mail: oerum.bib@norddjurs.dk
www.norddjursbib.dk

Kilde: Ørum Bibliotek.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam