Djurslandsportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Folketingsmænd slås for Fremtidsbroen

I går fortalte vi om Efterskolen Fremtidsbroens bratte endeligt, og om hvordan undervisningsministeriet havde bremset ethvert forsøg på at redde den betrængte skole fra økonomisk fallit. Vi tøvede ikke med at betegne Fremtidsbroen som fortid, for vi vidste jo ikke, at 2 folketingsmænd fra vores område var i gang med et sidste forsøg på at redde den kun 2 år gamle skole.

Det siger næsten sig selv, at den eneste nørre djurser i Folketinget, socialdemokraten Jan Petersen fra Sangstrup, har en klar lokal interesse i at gå i offensiven for at prøve at redde efterskolen, men at også SF`eren Aage Frandsen slår ifølge TV2 Østjylland i bordet.
De 2 folketingsmænd er rørende enige om, at lukningen af Fremtidsbroen i Dalstrup er endnu et uvelkomment slag for beskæftigelsen i området. Også det faktum, at denne skole fungerer som et spændende alternativ til de mere gængse efterskoler spiller en rolle i de tos overvejelser. De synes rent ud sagt ikke, at ministeriet kan være bekendt at tvinge en lukning igennem med så kort varsel og oven i købet med udsigt til et klart højere elevtal pr. 1. august.

Så, kære læsere, lad os lige vente nogle dage med at drikke gravøl og krydse fingre for, at det lykkes Jan Petersen og Aage Frandsen at snakke så godt for folkene i undervisningsministeriet, at dette spændende efterskoletilbud får endnu en chance for at vise sin berettigelse.

Kilde:

rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam